Информация за доставка

ДОСТАВКА

1.  Доставката се извършва чрез куриерска фирма Рапидо. Връщане на стока за сметка на Доставчика се приема само с куриерска фирма Рапидо.

2.  Доставката за територията на България е до два работни дни.

3.  При получаване на стоката от куриера следва да се уверите, че не са налице разкъсвания или други повреждания по опаковката, гарантираща целостта на доставената стока. При констатирани нередности или производствен дефект следва да уведомите в рамките на 24 часа по имейл или на посочения телефон.

4.  Ако КЛИЕНТЪТ не бъде намерен на посочения адрес и поръчаната стока не може да бъде доставена от куриер, задължението на Доставчика да изпълни заявката отпада. Ако клиентът повторно реши да му бъде доставена стоката, заплаща куриерските услуги за втората доставка, както и разходите за доставката по първото връщане на стоката.

Всяка пратка си има своя история...

Ежедневно голям брой поръчки пристигат при нас. Всяка една поръчка се събира персонално и подготвя за опаковане. След като обработим всички поръчки, ние старателно ги проверяваме, за да сме сигурни, че изпращаме правилните неща при правилния човек :) Следва опаковане и предаване на пратките на куриерите от Рапидо, които ще се погрижат да ги доставят директно до твоята врата.

Как да направя поръчка? 

Ще приемем твоята поръчката чрез сайта, чрез имейл на office@joyart.bg, а ако сте в движение - свържи се с нас на телефон 0877 100 230.

Кога да очаквам своята поръчка?

Ако направиш поръчка до 14:00 часа, тя ще бъде доставена още на следващия ден за територията на гр. София и до два работни дни за страната.

Ако твоята пратка се бави, не се колебай да се свържеш с нас, но имай предид, че в някои населени места доставки се извършват само в определени дни от седмицата. 

Безплатна доставка? Има, разбира се!

Доставката ще бъде напълно безплатна, ако стойността на направената поръчка надхвърли 59.99 лв. Естествено, тя е отново експресна и ще я получиш, както е описано по-горе.

Как да платя?

Всяка поръчка се изпълнява с опцията НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Разбира се, може да заплатиш поръчката си и по банков път - Джой Арт ЕООД, IBAN: BG14UNCR70001521636393 BIC: UNCRBGSF. В този случай, моля да ни информирате, чрез имейл на office@joyart.bg, както и да приложите разплащателен документ.

* Условията и цените за доставка упоменати по-горе са валидни единствено за територията на РБългария. За всяка различна дестинация ще трябва да се информирате на посочените контакти.